Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

19-07-2024

Avui comença la Festa Major de Sant Jaume

Potser t'agradaria compartir...

Avui comença la Festa Major de Sant Jaume

Aquesta tarda, amb el Pregó des del balcó de l'ajuntament, començarà la Festa Major de Sant Jaume, que s'allargarà fins el dia 26 de juliol.

Han arribat aquests dies tan esperats per tothom, la nostra Festa Major, la de totes i tots, en la que des del més petit fins al més gran esperem passar-ho molt bé gaudint de tot un seguit d'actes organitzat per la Comissió de Festes.

Seran dies en què ens reunirem amb els nostres familiars i amics, que compartirem taules i xerrades i retrobaments amb aquells que més estimem.

Tot l'equip de Govern us desitja que gaudiu de la Festa Major de la millor manera possible.

Durant aquests dies es celebraran diferents activitats que recorreran els carrers del poble, com les Cercaviles populars o de foc i les Matinades, motiu pel qual s’ha senyalitzat els carres per on passaran per a què s’eviti estacionar-hi els vehicles mentre tinguin lloc. Consulteu els recorreguts i els dies que es faran, en els programes que heu rebut a casa o a l’arxiu adjunt.

Seguiu les informacions per Domenys Ràdio, per les xarxes socials de l'ajuntament, de la Comissió de Festes i de les entitats que participen i col·laboren amb l'organització i pel canal de l'ajuntament a l'eÀgora, on s'aniran anunciant els actes que també podeu consultar en el programa que se us ha fet arribar a casa.

Potser t'agradaria compartir...